Pas de tekstgrootte aan: bl-minus-gray bl-plus-blue

Taxibus

  • Gepubliceerd: 14 mei 2011
  • Laatste update: 07 november 2013

 

De Taxibus is voor Haagse ouderen en gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. Hij is speciaal aangepast voor het vervoer van mensen met een handicap. De Taxibus is ook toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen. Meestal is de Taxibus een busje, maar het kan ook een taxi zijn.
Tussen 8.00 en 24.00 uur vervoert de Taxibus u door heel Den Haag en naar een aantal bestemmingen buiten Den Haag. U reist niet alleen, de Taxibus vervoert meer reizigers op hetzelfde moment. De Taxibus is alleen bedoeld voor sociaal vervoer, bijvoorbeeld naar familie, vrienden, het theater, een club of een restaurant; en niet voor vervoer van en naar werk, school of een medische behandeling.
Om van de Taxibus gebruik te kunnen maken, hebt u een Taxibuspas nodig. Bovedn de 70 jaar hebt u geen medische indicatie nodig. U betaalt jaarlijks een eigen bijdrage van € 26,-. Daarvoor kunt u het hele jaar gebruikmaken van de Taxibus.

Aanbod - Diensten in uw stadsdeel:

Gemeente Den Haag, Dienst SZW, Taxibus

Wanneer

7 dagen per week van 8.00 tot 24.00 uur.

Kosten

U betaalt jaarlijks een eigen bijdrage van € 27,- voor de Taxibus. Hiervoor kunt u onbeperkt gebruik maken van de Taxibus.

Organisatie

Taxibus

0900 03 45 Reserveren en annuleren
 
 
 
Haagse Ouderen is onderdeel
van Xtra welzijn en de 3 werkmaatschappijen
VÓÓR, MOOI en Zebra.
 
Voor telefonische informatie klik op onderstaande link
en u komt terecht bij de telefoonnummers van
de wijkcentra / servicepunten XL:

http://bit.ly/1BhKQbG

 

 

Social Media

Youtube