• Home
  • Nieuws
  • Schuif aan bij ’s werelds langste eettafel in WZH Waterhof
Pas de tekstgrootte aan: bl-minus-gray bl-plus-blue

Schuif aan bij ’s werelds langste eettafel in WZH Waterhof

Share This

  • Gepubliceerd: maandag, 04 september 2017
  • Laatste update: maandag, 04 september 2017
Met een eettafel voor meer dan 250 mensen gaan de medewerkers, vrijwilligers en cliënten van WZH Waterhof op vrijdag 29 september proberen het record van langste eettafel te verbreken.

Iedereen is welkom om aan te schuiven bij het diner dat om 12.00 uur ’s middags begint. Opgeven kan voor 15 september bij het Servicepunt van WZH Waterhof. Het diner is zowel bedoeld voor cliënten, medewerkers, vrijwilligers als mensen uit de buurt.

Week tegen Eenzaamheid
Met de Langste Eettafel ondersteunt WZH Waterhof de landelijke actieweek van Coalitie Erbij, een nationaal samenwerkingsverband tegen eenzaamheid. Tijdens de actieweek Week tegen Eenzaamheid worden door het hele land honderden ‘Kom erbij- activiteiten’ gehouden. Tijdens deze activiteiten kunnen deelnemers nieuwe mensen leren kennen.

Deelnemers kunnen tijdens het diner aan de langste eettafel genieten van een Brits menu. Foto WZH.

Tijdens het diner dat plaats heeft aan één lange tafel kunnen de deelnemers genieten van een origineel Brits menu met onder meer pulled chicken, rundvlees- of paddenstoelenpie en triffle. Ook is er live muziek van Paul Sellers. Deelname is gratis voor verzorgingshuis cliënten van WZH, voor overige gasten bedragen de kosten €6,-. Het restaurant opent de deuren om 11.30 uur.

WZH Waterhof is gevestigd aan Polanenhof 130. Het Servicepunt is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 070 - 756 15 00 of via e-mail: waterhof@wzh.nl. Bij aanmelding is het goed om te vermelden of u vegetarisch bent of andere dieetwensen heeft en of u een rolstoelplek nodig heeft.

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden.

WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 - 756 16 00. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.

Meer informatie over de ‘Week tegen Eenzaamheid vindt u hier https://www.samentegeneenzaamheid.nl/week-tegen-eenzaamheid.
 
 
 
Haagse Ouderen is onderdeel
van Xtra welzijn en de 3 werkmaatschappijen
VÓÓR, MOOI en Zebra.
 
Voor telefonische informatie klik op onderstaande link
en u komt terecht bij de telefoonnummers van
de wijkcentra / servicepunten XL:

http://bit.ly/1BhKQbG

 

 

Social Media

Youtube